Домът е много повече от жилище, мебели, удобства. Истинският дом

...
Домът е много повече от жилище, мебели, удобства. Истинският дом
Коментари Харесай

Създай собствен дом – за теб, твоето семейство и твоите мечти

Домът е доста повече от жилище, мебели, улеснения. Истинският дом е място, в което възвръщаш салдото си и се зареждаш за провокациите на утрешния ден. Истинският дом е рожба на твоята креативност и отразява твоите полезности. Истинският дом е мястото, където се раждат освен децата ти, само че и твоите фантазии. Тенденцията от последните години да прекарваме от ден на ден време вкъщи е следващият фактор, който слага покупката на лично жилище на дневен ред пред доста от нас.

Избери подобаващото финансово решение за теб

Покупката на нов дом би трябвало да бъде вдъхновяващо прекарване: от планирането и решението, през избора на жилище и интериор, до настаняването. Защото това е проект, в който нормално влагаш освен време, само че и фантазиите си, свързани с твоето по-добро, умерено и уютно бъдеще. Предлаганият от Пощенска банка е кредитен артикул, основан с грижа за потребностите ти и в помощ на фантазията ти за лично жилище, тъй като ти дава доста преимущества и опцията да  разполагаш с спомагателни средства когато и да е. Покупката на жилище в някои случаи е обвързвана с спомагателни разноски за ремонт, ободряване и ново обзавеждане. Все отново твоят дом би трябвало да дава отговор на твоя жанр. Това е интервал, в който е нужно да имаш финансова независимост и еластичност.

Осигури си подкрепа…

Сега към твоя жилищен заем Пощенска банка ти дава опцията да получиш и овърдрафт без рента за цяла година . Отлично финансово решение, което идва в отговор на всеки проект за твоя нов дом или непредвидени разноски. Размерът на овърдрафта е до една чиста работна заплата или до 3000 лева Отпуска се непосредствено по разплащателната ти сметка и можеш да го използваш както еднократно, по този начин и на части според от потребностите си. Това значи, че имаш още една заплата разполагаем – скъпа опция, когато си осъществил евентуално най-сериозната покупка в живота си.

…и оптималната еластичност

Освен безлихвен овърдрафт за цяла година, Пощенска банка предлага и алтернатива „ Флекси “, която ти дава спомагателна еластичност и финансов комфорт. Ако я активираш, можеш да усилваш или намаляваш размера на месечната си вноска, даже да пропуснеш заплащането на една от тях един път годишно по отношение на използваните условия на банката.

Фокусирай се върху фантазиите си

Тези преимущества на кредитния артикул ти обезпечават доста повече благоприятни условия за теб и твоите проекти. Така можеш същински да се насладиш на щастието да създадеш собствен личен дом, разполагайки с спомагателна еластичност за осъществяване на твоите фантазии. Защото всяка фантазия заслужава собствен дом. Неслучайно основни герои в рекламната акция за този невероятен артикул са Максим и Стефан Иванови, които сложиха редица върхове с реализирането на своята обща фантазия да преплуват Атлантика със основаната от тях самите гребна лодка Neverest.

Действай в този момент, толкоз е бързо и елементарно

Можеш да се възползваш от предлагането за жилищен заем с овърдрафт без рента за цяла година при преференциални условия до 31.12.2021 година Процесът е оптимално банален. С услугата „ Експресно разглеждане на настояването за жилищен заем “ получаваш мнение по настояването в границите на 8 работни часа. Можеш да разчиташ на професионална консултация и подпомагане през целия развой на кандидатстване, разпределяне и обслужване на заема.

За да получиш своята лична оферта и да се информираш кои условия са най-подходящи за теб, можеш да посетиш най-близкия Център за жилищно кредитиране или офис на банката, както и да заявиш желанието си за безвъзмездна видео консултация с специалистите на Пощенска банка през. Повече за детайлите за предлаганите промоционалните условия за жилищен заем, за това по какъв начин можеш да се възползваш от офертата за спомагателен овърдрафт без рента за една година, както и от „ Флекси “ опцията и от услугата за експресно разглеждане, ще схванеш на адрес www.postbank.bg, в необятната клонова мрежа на банката в цялата страна или на номер *7224.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР