Домът е едно най-важните места за човека. Видът енергия, която

...
Домът е едно най-важните места за човека. Видът енергия, която
Коментари Харесай

Тези 9 неща са във всеки дом, а носят голямо нещастие, отървете се от тях

Домът е едно най-важните места за индивида. Видът сила, която се натрупва в къщата ни е от значително значение за метода, по който се усещаме и по какъв начин се държим с близките.

Атмосферата в дома зависи напълно от нас и от това по какъв начин се грижим за него. С времето стопираме да обръщаме внимание на някои дребни, само че значими елементи в интериора, които на първо място играят роля в хармонизирането на силата в къщата, написа vesti.bg

Тези движимости се оказват безусловно непотребни и носят огромно злощастие, само че по някаква причина са останали в някое ъгълче в дома ни.

1. Увехнали цветя - сходно на изкуствените цветя, съгласно фън шуй мъртвите растения в дома носят неприятен шанс.

2. Стари облекла - те са част от непотребните движимости, които единствено заемат място в дома ви, също така могат да са притежател на неприятна сила от минали събития и прекарвания.

3. Кактуси - носят неприятен шанс и провокират раздори в дома.

4. Стар портфейл - уверете се, че портфейлът, в който държите парите си, не е изтъркан и разкъсан.

5. Счупен часовник - съгласно фън шуй счупените движимости, изключително часовниците, демонстрират неприятните събития в бъдещето.

6. Счупени слончета - в Будизма слонът е знак на мощ и шанс, в доста домове у нас има сходни фигурки на слончета, за които се има вяра, че носят благополучие. Когато фигурката се повреди обаче не трябва да остава в къщата.

7. Паяжина - във филмите и книгите паяжината е симптом за мизерия, безстопанственост и пустош. Ако желаете да имате разцвет и шанс, не оставяйте паяжините да се появяват в дома ви.

8. Стари мебели - те пречат на хармонизирането на силата в дома.

9. Стар календар - календарът отмерва времето и съгласно остарели поверия не е хубаво, когато липсва лист от него. Смята се, че в случай че употребявате календара по друго предопределение, това може да ви донесе неприятен шанс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР