Домашното осветление току-що получи интересно решение. Технологичният гигант U-tec представи

...
Домашното осветление току-що получи интересно решение. Технологичният гигант U-tec представи
Коментари Харесай

Кажете „Здравей“ на Bright от U-tec, първата в света интелигентна крушка, която няма нужда от хъб

Домашното осветяване преди малко получи забавно решение. Технологичният колос U-tec показа първата в света умна осветителна лампа Bright,която употребява Wi-Fi Mesh технологията  и няма потребност от хъб. Според  производителя Bright ще направи гражданска война в метода, по който осветяваме домовете си.

Представена на ревюто за потребителска електроника CES 2024, крушката Bright A19 1100LM на U-tec не е елементарна осветителна лампа. Тя е същинска иновация, предлагаща 1100 лумена бляскавост, 16 милиона цвята и безпроблемна система за ръководство – и всичко това без потребността от спомагателен хъб.

Това, с което Bright се разграничава, е вграденият Wi-Fi Mesh, който трансформира разпоредбите за съгласуваност в жилището. За разлика от обичайните настройки, които разчитат на един общ рутер, системата на U-tec разрешава на няколко крушки от вида Bright да се свързват в своя лична мрежа, разширявайки обсега и стабилността на домашното осветяване.

И ето кое е най-интересното. Тези крушки не претрупват Wi-Fi мрежата ви; единствено главната крушка се свързва с домашната безжична мрежа, а останалите се ръководят от нея.

Възможностите на тези нови осветителни тела са в действителност огромни. При тях се контролира освен яркостта, само че и цвета и цветовата температура. Те могат да бъдат настроени заран да ви разсънват с превъзходна симулация на изгрева, а вечерта да приключите в атмосферата на хубав залез. И още, налично е автоматизирано синхронизиране на яркостта, цвета и цветовата температура според от осветеността на помещението. Компанията U-tec особено акцентира, че нейните смарт лампи Bright са идеални за празненства. Нещо повече, Bright могат да реагират на известията – наситено наследник цвят, в случай че вали дъжд, червен цвят при известие от шефа и така нататък

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР