Домашно насилие срещу бременна жена. Това е само един от

...
Домашно насилие срещу бременна жена. Това е само един от
Коментари Харесай

За нови случаи на домашно насилие, включително и срещу бременна жена, съобщи СРП

Домашно принуждение против бременна жена. Това е единствено един от нови три случая, за които оповестиха от Софийската районна прокуратура.

Причините за домашното принуждение са от социално-битов темперамент. Само един от нападателите е осъждан. Тримата са привлечени от прокуратурата като обвинени и са арестувани за 72 ч. - следва внасяне на искане в съда за непрекъснат арест. От институцията регистрират растеж с 26% за предходната година на преписки и досъдебни производства за домашно принуждение. От началото на тази година прокуратурата е привлякла 67 лица за сходни закононарушения.

" Само за вчерашния ден СРП е привлякла трима души към наказателна отговорност за осъществяване на закононарушения против личността. Леки телесни повреди при изискванията на домашно принуждение. Първият случай касае бременна жена, той е изключително очевиден. Вторият случай е обвързван с лице, което е осъждано, което има висящо наказателно произвеждане, което е причинител. Третият случай се отличава още веднъж с особена социална заплаха - лице, което е нанесло лека телесна щета в условия на домашно принуждение пред тригодишното си малолетно дете ", сподели Николай Николаев, представител на Софийска районна прокуратура.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР