Домашно насилие и побой пред колеги предхождат трагедията в Стара

...
Домашно насилие и побой пред колеги предхождат трагедията в Стара
Коментари Харесай

Домашно насилие и побой - причини за убийството в Стара Загора

Домашно принуждение и побой пред сътрудници предхождат нещастието в Стара Загора с боен и брачната половинка му. Това излиза наяве от известие на Военно-окръжната прокуратура в Пловдив. Телата на двамата бяха открити във вторник в фамилното им жилище. По случая е формирано досъдебно произвеждане, което да откри дали военнослужещият С.П. съзнателно е умъртвил брачната половинка си В.П.

Двойката имала подписан цивилен брак от 2010 година. През последните месеци връзките им се влошили, което довело до чести вербални разногласия и физическа разпра сред двамата, сочат данните от следствието.

На 13 август мъжът посетил работното място на брачната половинка си и провокирал скандал, съпроводен с нанесен побой. Тъй като В.П. не се явила на работа на 15 август, нейна колежка се пробвала да ѝ се обади, само че не се свързала. Затова се обадила на майката на В.П.

Подаден е сигнал в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора за търсене на В.П. На 16 август полицейски чиновници отишли до фамилното жилище на С.П. и В.П., звънели, само че никой не отварял. След като отворили входната врата, служителите на реда видели мъртвец на мъж в коридора на жилището. Веднага са осведомени Военно-окръжната прокуратура в Пловдив и районен съд " Военна полиция " - Пловдив.

Мястото е непокътнато до идване на боен следовател, който е направил оглед. Намерени са труповете на двамата съпрузи с забележими огнестрелни рани в региона на главата. Установено е и огнестрелно оръжие, законно притежавано от С.П., с което се допуска, че е породена гибелта и на двамата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР