Домашно куче нападна и захапа на няколко места 4-годишно дете

...
Домашно куче нападна и захапа на няколко места 4-годишно дете
Коментари Харесай

В Struma.com! Нелеп инцидент в парка на Добринище! Домашно куче нападна 4г. дете от Дупница пред очите на родителите му! С множество разкъсвания момченцето е настанено в Пирогов

Домашно куче атакува и захапа на няколко места 4-годишно дете от Дупница. Инцидентът стана към 22 часа снощив парка на Добринище пред очите на очевидци и родителите на момченцето, научи Първо Struma.com.

Малчуганът си играел с кучето, което било на мотив, какво тъкмо се е случило никой не видял, чули се единствено писъците на детето, чийто родители били наоколо. Кучето, порода " Акита ",съборило момченцето на земята и почнало да го хапе по бузите и ушите.

Свидетели се спуснали и избавили детето от озверелия домакински любим, чиято собственичка е известна и е разпитана от служителите на реда. Оказало се, че детето е с рани по лицето, ушите и темето.

Транспортирано е в болничното заведение в Разлог, откъдето минало през болничното заведение в Благоевград и оттова е закарано в Пирогов. Няма заплаха за живота му, само че пък раните му са съществени. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Собственичката е 60-годишна жена от Добринище. Разпитани са и очевидци, родителите са в потрес

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР