Домашно куче е открито обесено малко преди Нова година в

...
Домашно куче е открито обесено малко преди Нова година в
Коментари Харесай

Сигнал за жестокост: Домашно куче е било обесено малко преди Нова година в Старозагорско

Домашно куче е намерено обесено малко преди Нова година в старозагорското село Еленино. Сигналът е бил получен в Районното ръководство в Стара Загора, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

„ В навечерието на Нова година, до момента в който всички се подготвят за празника, кучето ми излиза от двора на къщата ни на село, до момента в който братовчед ми посреща посетители. Подплашено от бомбичките и пиратките, не смее да се върне. След часове циркулиране и търсене из цялото село, минути преди Нова година, го намирам обесено в края на селото, в уличка без асфалт и без излаз “, споделя стопанинът Ренета Петрова.

По първична информация рейсът е пътувал в посока Бяла

„ В селото ни има доста бездомни кучета. Моето куче е малко - 6 кг. Ако се уплаши, лае и бяга от непознатите. Не може да навреди нито на човек, нито на домашно животно. Не сме имали пререкания с никого в селото, не мога да си обясня кой би го направил “, прибавя тя.

Бащата, дружно с приятелите си, решил да вземе малолетното си дете

„ Гледам кученцето си от 10-годишна - към този момент 10 години като свое дете. Това да го видя точно на Нова година обесено в тъмна уличка, очевидно умряло в страдания, е неизразим призрачен сън и болежка за мен и моето семейство “, споделя още тя в сигнала си в платформата „ Аз, репортерът “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР