Домашните електроцентрали на Bluetti се радват на огромен интерес в

...
Домашните електроцентрали на Bluetti се радват на огромен интерес в
Коментари Харесай

Преносима батерия на колела захранва всичко в къщата


Домашните електроцентрали на Bluetti се радват на голям интерес в Kickstarter
(снимка: Bluetti / Kickstarter)

Нови устройства за предпазване на сила провокираха възторг в платформата за споделено финансиране на новаторски разработки Kickstarter. Компанията Bluetti стартира домашни системи EP500 и EP500 Pro, които могат да зареждат електрически уреди и се зареждат както от слънчеви панели, по този начин и от електрическата мрежа.

На процедура, това са портативни електроцентрали с грациозен и минималистичен тип, идеални за частни домове или мобилни жилища. За разлика от Tesla Powerwall, устройството на Bluetti е по-универсално. Хората могат елементарно да го вземат със себе си, когато да вземем за пример са на излет измежду природата.

За първи път Bluetti предлага функционалност за дистанционно управление на сходна система. С технология за свързване B-Lynk потребителите могат да следят положението на батериите и да ги персонализират без значение къде се намират през WAN или LAN. Не е належащо да отиват до устройството, с цел да видят да вземем за пример оставащата мощ.

Ако потенциалът от 5,1 kWh не е задоволителен, с цел да отговори на съответните потребности, купувачите могат да си вземат две устройства и да ги свържат, като употребяват Bluetti Fusion Box за до 10,2 kWh мощ при изходно напрежение 240V.

Устройствата на Bluetti се зареждат както от слънчеви панели, по този начин и от електрическата мрежа
(снимка: Bluetti / Kickstarter)

Батериите са проектирани за 6000 цикъла на зареждане. Пълното зареждане от слънчевия панел лишава 5 часа, а от електрическата мрежа – 3 часа. Моделът Bluetti EP500 има мощ 2 kW (до 4,8 kW пикова), а EP500 Pro доставя 3 kW (до 6 kW пикова).

EP500 и EP500 Pro идват на цени надлежно 3159 и 3799 щатски $. Доставките на по-малката версия на портативната батерия ще стартират през август, до момента в който Pro моделът се чака през октомври. Устройствата имат тригодишна гаранция, а против доплащане от 699 $ компанията дава петгодишна гаранция.

Само през първите 10 минути от появяването на домашните електроцентрали в Kickstarter сумата на вложенията надвиши 1 милион $, а все още са събрани повече от 2 милиона $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР