Домашна наркооранжерия е разкрита вчера в Перник, съобщиха от Областната

...
Домашна наркооранжерия е разкрита вчера в Перник, съобщиха от Областната
Коментари Харесай

Домашна наркооранжерия разкриха на втория етаж на къща в Перник

Домашна наркооранжерия е разкрита през вчерашния ден в Перник, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Действията са осъществени от чиновници на Първо районно ръководство в границите на профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции. В хода ѝ криминалистите открили оранжерия за развъждане на марихуана, оборудвана с осветяване, отопление, климатизация и торене. Същата се е помещавала на втория етаж на къща в миньорския град.

В хода на интервенцията са конфискувани 40 растения от рода на конопа с височина до 150 сантиметра и три чувала стрита зелена листна маса с тегло към 2 кг, реагирала на канабис при направения полеви наркотест.

По случая е арестуван 33-годишен мъж за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане и работата по следствието продължава под надзора на прокуратурата.

Припомняме, че през юли т.г. в радомирското село Долна Диканя полицията разкрити две оранжерии за развъждане на канабис. Съоръженията се откриха при инспекцията на парцел, благосъстоятелност на 53-годишен мъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР