Домашен лек за кашлица с кока-кола Здравейте, искам да споделя

...
Домашен лек за кашлица с кока-кола Здравейте, искам да споделя
Коментари Харесай

Домашен лек за кашлица, отминава за една нощ

Домашен лек за кашлица с кока-кола

Здравейте, желая да споделя с вас необикновен способ за лекуване на кашлица. Поне за мен беше необикновен, до момента в който не го пробвах.

А точно рецептата е доста елементарна, бюджетна и безусловно работи за една нощ. Как тъкмо работи не знам, само че в действителност е ефикасна.

Съпругът ми настина преди време и от този момент не спря да кашля. Какво ли не опитахме – от сиропи до чайове, само че нищо не оказа помощ.

Кашлицата продължаваше да мъчи брачна половинка ми. Заради нея той не можеше и да спи.

Лекарят също не знаеше какво да прави, сподели че не чува нищо тревожно на слушалките. Имаше нощи, в които брачният партньор ми безусловно не спираше да кашля.

Една остаряла другарка, лекарка, още първоначално ми даде рецепта за лек, за който ще ви споделя, само че с цел да бъда почтена, ми се стори толкоз безсмислено, че даже се зачудих по какъв начин толкоз умна жена ми предлага такова неуместно решение.

Но бях толкоз обезверена, тъй като кашлицата се беше проточила прекомерно дълго. И тогава си споделих за какво да не опитам, в последна сметка нищо не изгубвам.

И както се споделя, този домакински лек за кашлица не коства и пет пари.

Сложете чаша кока-кола на котлона. След като заври, изключете котлона, оставете още минута-две и по-късно отстранете съда.

Пие се, до момента в който е топло. При брачна половинка ми подейства неотложно и като знамение кашлицата му изчезна за една нощ. На другия ден той спря да кашля.

Вижте още: Постна торта с локум – най-сочната и вкусна рецепта

Приятелката ми ми сподели, че може да пие до 4 чаши дневно, в случай че е належащо, само че да не прекалява, тъй като съдържа захар и кофеин. За благополучие, нямаше потребност да пие повече, една чаша му беше задоволителна.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР