Домашен крем срещу бръчки – използвайте го седем дни и

...
Домашен крем срещу бръчки – използвайте го седем дни и
Коментари Харесай

Домашен крем срещу бръчки от натурални съставки

Домашен крем против бръчки – използвайте го седем дни и резултатът ще ви изненада

Независимо от възрастта, всички желаеме да имаме чиста и хидратирана кожа без бръчки. Тази рецепта за необикновен домакински крем, който се състои единствено от натурални съставки обезпечава невероятни резултати. Има способността да овлажни кожата, да усъвършенства тена, да забави процеса на стареене и да понижи бръчките. Той е изцяло безвреден за приложимост, защото се състои от естествени съставки. Може да се употребява за всички видове кожа, тъй че няма потребност да се притеснявате.

Тази рецепта е доста лесна за подготвяне. Просто следвайте инструкциите по-долу!

Необходими съставки:
2 чаени лъжички вазелин
1 жълтък
2 супени лъжици бадемово масло (или можете да употребявате зехтин вместо това)
половин супена лъжица мед с положително качество

Приготвяне:
Трябва да разтопите вазелина. След това го свалете от котлона и прибавете останалите съставки. Не забравяйте да разбъркате добре няколко минути, с цел да получите хомогенна примес. Поставете крема в кутийка от 50 мл.

Първо, почистете добре лицето си и нанесете крема с гальовен масаж. Оставете за 30 минути, след което го отстранете с влажна забрадка или парче памук, напоено с минерална вода.

Вижте още: Отворени пирожки с квас и извара на фурна. Опитайте тази рецепта!

Забележка: Много е значимо да нанасяте този крем 2 часа преди лягане, тъй като кремът прониква в кожата повече от 1 час. Съхранявайте домашния крем в хладилника. Не е належащо да приготвяте двойна доза, защото всички съставки са натурални! Ще забележите първите резултати, откакто употребявате целия домакински крем против бръчки, който сте приготвили, със съответните количества и съставки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР