Домашен крем, който ще спомогне кожата ви да бъде мека

...
Домашен крем, който ще спомогне кожата ви да бъде мека
Коментари Харесай

Домашен крем срещу бръчки! Ще видите невероятни резултати!

Домашен крем, който ще спомогне кожата ви да бъде мека и гладка!

Както знаем, кожата е един от органите на тялото, който минава през доста промени. Можем да срещнем какви ли не проблеми с нея и това е обикновено. Запомнете, кожата се трансформира заради доста аргументи – и физически, и психични, изключително когато и стресът ѝ и въздейства.

Много хора смятат, че кожата е образец по тази причина по какъв начин нашето тяло наподобява от вътрешната страна. Това включва бръчките, които се появяват с годините или неналичието на колаген. Това е нещо, което е естествено да се случи, само че доста дами го ненавиждат и ненавиждат.

Поради тази причина на пазара се оферират голям брой химични артикули, които дават обещание да се оправят с бръчките, само че всички сме наясно, че те не се оправят доста добре с този проблем.

Днес ще ви представим едно домашно лекуване, което ще се оправи изцяло с тях съвсем вечно. Нека забележим какво ни е належащо и по какъв начин се подготвя.

Лечение за унищожаване на бръчките

За да приготвите този домакински крем, ще се нуждаете от следните артикули:

лъжица мед супена лъжица зехтин две супени лъжици вазелин един жълтък

Приготвяне и приложимост:

Този домакински крем ще е ефикасен, в случай че я прилагате непрекъснато. Запомнете, може да я вършиме по 3 пъти в седмицата и тогава ще видите невероятни резултати.

Също предлагаме да пиете повече вода, тъй като тя оказва помощ на кожата да действа по верен метод.

Първата стъпка е да разтопите вазелина на водна баня.

След това прибавете другите съставки – лъжицата мед, супената лъжица зехтин и жълтъка.

Разбъркайте добре, до момента в който се получи хомогенна примес. Добре е да бъркате постепенно и умерено, с цел да може съставките добре да се смесят.

Сместа би трябвало да постои малко, след което нанесете върху проблемите зони три пъти в седмицата. Оставяйте да работи върху кожата за 15 минути, след което измивайте щедро с вода.

 

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР