Домакинствата могат да получат подкрепа за издръжка на стойност до

...
Домакинствата могат да получат подкрепа за издръжка на стойност до
Коментари Харесай

Парични разходи за издръжка на стойност до 700 британски лири, достъпни за домакинства в затруднено положение - кой отговаря на условията

Домакинствата могат да получат поддръжка за прехрана на стойност до 700 английски лири посредством схемата на Фонда за подкрепяне на семействата.

Тази скица дава на всеки локален съвет пари в брой, които да похарчи, с цел да помогне на семействата в техния регион. Всеки орган може да харчи парите в брой, както откри за добре, а поддръжката варира в другите региони, като някои дават безвъзмездни заплащания в брой, а други дават ваучери за супермаркет и сила.

Градският съвет на Нюкасъл дава " добавки " на разноските за живот на стойност до 700 английски лири на хора, претендиращи за жилищни помощи, които не са получили пакета за прехрана от 900 английски лири през последната година. Сумата, която получавате, зависи от вашите „ самостоятелни условия “, макар че съветът не е обяснил какво би ви дало право на цялостната сума.

Според уеб страницата на градския съвет на Нюкасъл тези, които дават отговор на изискванията за малко пари, ще този месец ще се свърже с в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР