Домакинствата, които искат Universal Credit, могат да получат допълнителни £1300,

...
Домакинствата, които искат Universal Credit, могат да получат допълнителни £1300,
Коментари Харесай

Кандидатите за Universal Credit получават допълнителни £1300, за да помогнат за плащането на грижи за деца от този месец

Домакинствата, които желаят Universal Credit, могат да получат спомагателни £1300, с цел да оказват помощ с разноските за грижи за деца от този месец.

Допълнителната поддръжка е част от държавното разширение на безплатните грижи за деца за работещи родители. От понеделник, 8 април, родителите, които желаят Universal Credit, могат да изискат £1015 на месец за грижи за деца на разположение под 17-годишна възраст. Това е нарастване от £65 по отношение на £950, които можехте да поискате преди. Родителите с две или повече деца могат да изискат до 1739 паунда за покриване на разноските за гледане на деца - нарастване от 1630 паунда преди.

Това са спомагателни £109 на месец и в течение на годината това се равнява на спомагателни £1300. С Universal Credit caregare, DWP споделя, че родителите могат да получат назад до 85% от разноските си за грижи за деца, преди да са дължими сметките им за идващия месец – което значи, че би трябвало да имат пари, с цел да платят един месец авансово.

Увелич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР