Домакин на събитието по национално откриване на празника е община

...
Домакин на събитието по национално откриване на празника е община
Коментари Харесай

Сливен посреща Седмица на гората 2024 г.

Домакин на събитието по национално разкриване на празника е община Сливен. Тържествената гала по връчване на премиите ще се организира на 1 април, в зала „ Сливен “ от 11 часа.

 

Много занимания и просветителни игри чакат дребните природолюбители на 30 март, 31 март и  1 април с Дирекция на Природен парк „ Сините камъни ”, Регионална дирекция по горите – Сливен и Държавно горско стопанство – Сливен, които ще разположат шатра на основната улица до Областна администрация Сливен.

2500 фиданки от явор, махалебка, черен бор, червен дъб ще бъдат безплатно предоставени на гостите и жителите на града от горските чиновници на „ Югоизточно държавно дружество “ Директива за птиците гр. Сливен и Търговско предприятие „ Държавно горско стопанство – Сливен “.

 

С просветително фургонче Северноцентрално държавно дружество кани най-малките природолюбители, дружно със своите родители да вземат участие в атрактивни игри от 30 март до 1 април. Мобилното фургонче ще бъде ситуирано сред постройката на НТС и „ Кълбото ” в град Сливен.

 

На 1 април /понеделник/ Община Сливен провежда концерт на деца от района на открита сцена пред Общината. 

Цялата стратегия за Седмица на гората, можете да разгледате в формалната страница на ИАГ:

А плануваните действия на територията на ЮИДП, може да откриете в уеб страницата на предприятието:

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР