Домакин на работното заседание беше областният управител Виктор Стойчев. На

...
Домакин на работното заседание беше областният управител Виктор Стойчев. На
Коментари Харесай

Електрохолд представи плановете си за област Ловеч

Домакин на работното съвещание беше регионалният шеф Виктор Стойчев. На него участваха кметове на общини и техни представители от цялата област.

На срещата управлението на Електрохолд показа новите имена на фирмите от групата и техните цели, измежду които акцент е електронното обслужване. В момента са цифровизирани над 80% от услугите на снабдителната компания Електрохолд Продажби и над 90% от услугите на разпределителното сдружение ЕРМ Запад.

„ Местните управляващи остават наш основен сътрудник в осъществяване на нашата задача да осигуряваме сила, да влагаме стабилно и да подобряваме качеството на живот, “ сподели Карел Крал, основен изпълнителен шеф на групата Електрохолд.

Операторът на електроразпределителната мрежа ЕРМ Запад, до неотдавна ЧЕЗ Разпределение, разгласи, че през 2022 година ще влага в област Ловеч 2.37 млн. лв., като средствата ще бъдат вложени главно в реорганизация на мрежите ниско напрежение и създаване на нови уреди. Сред по-големите капиталови планове са модернизацията на основна станция „ Беглеж “, в която ще се вложи четвърт милион. Близо половин милион ще бъдат вложени в присъединение на нови клиенти.

По време на срещата страните подписаха Споразумение за партньорство с оглед подкрепяне сполучливото осъществяване на политиките и плановете в полза на жителите на региона.
Срещата в Ловеч е част от серия срещи на управлението на Електрохолд с представители на локалните управляващи в Западна България. Събитията са част от политиката на групата за открита, дейна и диалогична връзка с кметовете на общини и регионалните шефове на територията, която обслужва.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР