Дом със 100 стаи, разположен на повече от 1000 хектара

...
Дом със 100 стаи, разположен на повече от 1000 хектара
Коментари Харесай

„Най-скъпата къща“ в света се продава - и никога няма да познаете колко струва

Дом със 100 стаи, ситуиран на повече от 1000 хектара покрай френската столица и в миналото благосъстоятелност на кралски особи, е на пазар за £363 милиона.

Смятан за най-скъпия дом в света, Château d’Armainvilliers в Сена и Марна е издигнат върху основите на палат от 12-ти век. Обширното имение е закупено от банковата империя Ротшилд в края на 19-ти век, преди да бъде подложено на голямо преустрояване, когато е закупено от крал Хасан II на Мароко през 80-те години.

Мароканските кралски особи направиха куп промени в това число прибавяне на турска баня, салон за хубост и фризьорски салон, както и изцяло оборудвано здравно и стоматологично заведение. Те също по този начин прибавиха сутеренно равнище с голяма мрежа от тунели, кухни, хладилни пространства, складови пространства и пространства за личния състав. На място има и конюшня, задоволително огромна за 50 коня.

Те продадоха парцела през 2008 година на неназован покупател от Близкия изток, когато се похвалиха с цена от £170 милиона. Има някои сътрудници...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР