>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Етажна гроздова гостува в Бургас

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта: " Любими съветски песни " - концерт на Руслан Мъйнов19:00/19.03.2018Виж всички 3 събития в Дом НХК - културен дом на НефтохимикаЛюбимите съседи от " Етажна благосъстоятелност " се качват на театрална сцена, с цел да ни завихрят в една безпределно комична, щура и мечтателна история, която любопитно наднича право в дълбините на българската душа. Четирима другари, подгонени от дамите си, една огромна, заплашителна загадка - скрита в котел с ракия, плюс вълшебно странствуване в родната история обратно... Няма подозрение – единствено Джамбазов и компания могат да ви разсмеят по този начин.

Запасите на военния Джамбазов от домашна гроздова са на изчерпване и мъжете в блока са изправени пред угрозата – " зима без ракия ". Силно обезпокоени, те кроят проекти да си сварят скрито домакински алкохол, което е строго неразрешено. Мястото на свещенодействието е повече от необичайно! Домоуправителят Величко, Джамбазов, Пешо и Кирчо се надяват да останат незабелязани, само че тъкмо там стартират трагикомичните им премеждия! Ако ги заловен - грози ги арест, само че по неприятното е, че по петите им са техните обезверени съпруги! Вбесените Гери и Нушка са подготвени на всичко, с цел да провалят тайния проект на изчезналите си мъже. Събитията се прекатурват, когато четиримата другари ненадейно откриват изумителна находка. Тя ще им разреши да пренапишат българската история, както си пожелаят... Ще трансформират ли съседите историята или ще влязат право в пандиза?

" Етажна гроздова " споделя една доста занимателна, персонална, само че и трогателна история за дребните, огромни неща в нашата родна бяла, черна или пъстра реалност. Тази история ни пита, кои сме ние българите и в кое откриваме смисъла. Бурканите, които сме затворили за зимата ли ревниво броим, или плачем на лирика? Къде е главната причина да сме толкоз уплашени и обезверени, остана ли нещо, в което същински имаме вяра?

Автор: Иван Ангелов, Режисьор: Тодор Николов, Сценография: Димитър Димитров. Участват: Антон Радичев, Явор Гигов, Милена Маркова -Маца, Невена Бозукова -Неве, Евгени Будинов, Стефан Иванов, Веселин Цанев

 Постановката ще се играе  на 23 март от 19ч. в зала НХК. Билети се продават на касата на НХК. За повече информация - тел. 0894/898-098-Маруся Русева-организатор.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР