Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Представят детския мюзикъл Аз съм Луна“ в Бургас

Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Тук има:Музикално-театралният театър "Аз съм Луна " ще бъде показан на 26 септември (вторник) от 19:30 ч. в Дома на нефтохимика в Бургас.

Сериалът "Аз съм Луна " - наследникът на "Виолета ", набира все по-голяма известност както по света, по този начин и в България. След сполучливия първи сезон на сериала и турнето в Аржентина, мюзикълът "Аз съм Луна " към този момент е в България.

В него ще видите обичаните си персонажи от дребния екран, изиграни от нашите надарени артисти. Декорите ще ви отведат непосредствено на пързалката "Jam & Roller ", с цел да наблюдавате по какъв начин минава един ден с Луна, в подготовка за "Open Music ".

Луна е нехайно и красиво 16-годишно момиче, което живее в Канкун - Мексико, дружно с приемните си родители. Тя работи като разносвач на бърза храна на ролкови кънки и е много добра на тях, като даже и самата тя не подозира за това. Един ден животът ѝ се прекатурва тотално, когато имението, в което Луна живее с родителите си, е купено от нова собственичка. Впечатлена от готварските умения на Моника - майката на Луна, тя им предлага работа в Буенос Айрес, а Луна да бъде ученичка в най-хубавото учебно заведение в Аржентина, като тя ще заплаща таксата ѝ. И по този начин, Луна и фамилията й се придвижват в Аржентина. Луна се сблъсква с доста нови провокации, открива нови другари, а също и врагове. Какво се случва по-нататък? Ела и се потопи в магията и дано Луна сама да ти опише своята история.

Билети в Easy Pay и на място преди спектакъла.

Телефон за контакт 0893 686 467.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР