Долу ДПС, “Слуги на Ердоган, са сред скандиранията, които се

...
Долу ДПС, “Слуги на Ердоган, са сред скандиранията, които се
Коментари Харесай

Протест на патриотите пред ДПС: Слуги на Ердоган, България не е турска земя

" Долу Движение за права и свободи ”, “Слуги на Ердоган ”, са измежду виковете, които се чуват на митинга, проведен от – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ пред централата на Движение за права и свободи, съобщи кореспондент на БГНЕС.
“Карадайъ, България не е турска земя!, “Забрана за етническата мафия Движение за права и свободи! ”, са измежду надписите, които носят в ръцете си протестиращите. Поводът е. Според патриотите е неприемливо водачът на една записана и настояща на територията на Република България партия да прави изявления, които слагат под подозрение и териториалната целокупност на страната. От Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Воля " упорстват прокуратурата да се самосезира и допълват, че сходни изявления са рискови за етническия мир и са директна интервенция във вътрешната политика на страната ни.
 Патриотичните партии у нас на митинг против изявлението на Карадайъ Патриотичните партии у нас на митинг против изявлението на Карадайъ
Днес " Българските патриоти " провеждат митинг пред централата на Движението за права и свободи (ДПС), осведоми БГНЕС. Поводът е...
На митинга през днешния ден пред публицисти Юлиан Ангелов съобщи, че желаят да схванат всички български политици и всички български институции, че не може една политическа партия, която Вътрешна македонска революционна организация отдавна твърди, че е противоконституционна, да взе участие в българското политическо пространство. „ Затова ние сме подготвили и сигнал, който сме внесли и до основния прокурор с това да изпрати и до Конституционния съд, да сезира Конституционния съд за това, че Движение за права и свободи е в действителност етническа партия, което нарушава българската конституция и да бъде разпусната тази партия “, сподели Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР