Доларът се стабилизира спрямо еврото и променя курса си разнопосочно

...
Доларът се стабилизира спрямо еврото и променя курса си разнопосочно
Коментари Харесай

Азиатските валути последваха подема на борсите

Доларът се стабилизира по отношение на еврото и трансформира курса си разнопосочно във връзка с другите валути. В същото време валутите на някои разрастващи се пазари в Азия възобновиха подема си след растежа на фондовите пазари в Съединени американски щати и Азиатско-тихоокеанския район. Йената също нараства

Към дадения миг вложители и анализатори се интересуват на първо място, дали ще есе окаже стабилно възобновяване на международните пазари, като краткотрайния срив се изясни единствено с кратковременни корекции, отбелязва организация Bloomberg.

Днес в сряда се чакат изявленията на трима членове на Федералния запас на Съединени американски щати.

На доктрина доларът би трябвало да пораства по отношение на йената на фона на наклонността към подобряващ се вкус към риска и опита на 10-годишните US Treasuries да надвишават рентабилност от 2,8% рентабилност. Но следената мощ волатилност в съотношението в тази валутна двойка свидетелства, че би трябвало да се резервира вниманието, показват валутни специалисти.

Те счита, че подемът на $ по отношение на йената ще последва възобновяване на растежа н а фондовите пазари с известно закъснение.

В сряда сутринта еврото коства по $1,2379 спрямо $1,2377 при закриването на вчерашната сесия в Ню Йорк.

Стойността на общата валута по отношение на японската в това време спада до 135,15 йени за едно евро при курс135,60 ден преди този момент.

Курсът на $ към японската валута спада до 109,18 йени за $ от равнището 109,56 йени в края на вчерашната търговия.

Във вторник японската валута внезапно поевтиня, на практика по отношение на всички останали на фона на капиталовия вкус на международните финансовите пазари.

Южнокорейският вон обаче е водачът по растеж измежду валутите на азиатските страни (подем с 0,6% към долара), следван от филипинското песо (+0,4%) и китайския юан на валутната търговия в Шанхай (+0,3%).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР