Доларът демонстрира незначителни изменения спрямо кошницата от основни валути в

...
Доларът демонстрира незначителни изменения спрямо кошницата от основни валути в
Коментари Харесай

Какво очакват валутните пазари от новия шеф на ЕЦБ?

Доларът показва незначителни промени по отношение на кошницата от съществени валути при започване на търговията в четвъртък. Активността валутната търговия се чака през днешния ден бъде по-слаба, доколкото пазарите в Съединени американски щати ще останат затворени по отношение на националния празник - Деня на независимостта.

Инвеститорите правят оценка икономическите данни и основно новината за издигане на шефа на МВФ Кристин Лагард за шеф на Европейската централна банка. Заради нейните досегашните изказвания, пазарните участници допускат, че тя избира по-мека паричнокредитна политика, отбелязва MarketWatch.

В същото време президентът Тръмп издигна кандидатурите на Кристофър Уолър и Джуди Шелтон за съвета на ръководещите на Федералния запас на Съединени американски щати.

В същото време дефицитът по външнотърговския баланс на Съединени американски щати за май е повишен с 8,4%, до $55,5 милиарда, което е най-много от началото на тази година.

Индексът на деловата интензивност в областта на услугите в Съединени американски щати (ISM Non-Manufacturing) за юни ес понижен от 56,9 пункта за май до 55,1 пункта - минимално равнище то юли 2017 година. Сега трейдърите чакат юнските данни за безработицата, които ще излязат в петък.

Общата валута през днешния ден сутринта се повишава във връзка с американската до $1,1284 за евро от Щатски долар $1,1278 за евро в края на търговията в сряда. Фунтът стерлинг също леко нараства по отношение на $ до $1,2580 за паунд спрямо $1,2574 за паунд при закриване на сесията през вчерашния ден.

Спрямо еврото английската валута остава постоянна на равнище 1,1149 евро за фунт при курс 1,1148 евро ден по-рано. За един $ през днешния ден на пазара дават по 107,80 йени спрямо 107,81 йени в сряда.

Общата валута нищожно нараства по отношение на японската - до 121,65 йени за едно евро от 121,60 йени в края на търговията през вчерашния ден.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР