Документите съдържат информация за починалите лица и разходите за изследването. Хакерската

...
Документите съдържат информация за починалите лица и разходите за изследването.
Хакерската
Коментари Харесай

Изтекоха секретните документи за създаването на руската ваксина Спутник V

Документите съдържат информация за умрелите лица и разноските за проучването.

Хакерската формация KelvinSecurity съобщи, че е разкрила секретни документи, съдържащи информация за създаването на имунизацията Sputnik V, като в някои от тях са включени имената на умряли участници по време на клиничните проби. Информацията е на cybernews.com.

Хакерите са разгласили 522 MB данни в известен хакерски конгрес. Стотиците документи съдържат имената на умрелите участници в клиничните проби на имунизациите, в това число информация за аргументите за гибелта им. Изданието KelvinSecurity от своя страна означи, че клиничните проби със смъртни случаи са се провеждали най-вече в Гана и Египет.

Публикуваните данни са разграничени на повече от 300 файла. KelvinSecurity допълват, че файловете са във тип на електронни писма и всеки имейл включва 1-2 GB данни.

„ Нашата задача бе да забележим и да потвърдим, че имунизацията е неефективна и е просто агитация от страна на съветското държавно управление “, обявиха хакерите от KelvinSecurity.

Хакерите оповестяват още, че са получили данните, като са проникнали в имейл акаунта на разработчика на имунизацията – Изследователския институт по епидемиология и микробиология „ Гамалея “ в Москва.

Данните са забавни и включват банкови сметки и фактури, употребявани по време на клиничните проби, където могат да се видят суми за по към 7 милиона рубли. Налична е цялата информация за лабораториите, разработвали имунизацията, както и тяхната продуктивност. И още, кореспонденцията с възможните външни клиенти. Така да вземем за пример, швейцарска компания е подала поръчка за малко количество Спутник V, с цел да ревизира какво се съдържа в тази ваксина.

Да напомним, че по-голямата част от Европа, в това число Швейцария, не призна успеваемостта на съветската ваксина.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР