Документалните филми определено са слабост на Netflix - всеки месец

...
Документалните филми определено са слабост на Netflix - всеки месец
Коментари Харесай

Има ли нещо, за което Силвестър Сталоун съжалява

Документалните филми несъмнено са уязвимост на Netflix - всеки месец стрийминг платформата се старае да радва почитателите на този род с нова продукция.
 Силвестър Сталоун като Роки - какви ограничения и проблеми е преживявал поради ролята
Физическите компликации, през които е минал Силвестър Сталоун за ролята си на Роки

Актьорът има цели и ги преследва

А когато съумеят, ни демонстрират и най-важното от живота на някоя известна персона. През предишния месец да вземем за пример бе пусната документалната поредност, която разказва не единствено за триумфите, само че и за неуспехите в живота на Арнолд Шварценегер.

Netflix обаче готвят документален филм и за Силвестър Сталоун.  Sly е режисиран от Том Зими и ще ни върне в самото начало на кариерата на Сталоун, когато е бил подценяван и никой не е очаквал от него да реализира сходни триумфи.
 Снимка 618438

Ще забележим не просто по какъв начин артистът е изградил образите на Роки Балбоа и Джон Рамбо, а и ги е направил толкоз сполучливи и емблематични. Повече от забавно ни е дали Sly ще отвори тематиката за Роки и връзките на Силвестър Сталоун с продуцентите, които държат правата върху героя и франчайза.
 Условието, което Адел е сложила на Силвестър Сталоун, с цел да купи къщата му в Лос Анджелис
Ултиматумът, който Адел е сложила на Силвестър Сталоун

Май някой е почитател на Роки

Разпространеният къс тийзър подсказва, че ще научим и кои са някои от нещата, за които артистът съжалява през дългата си кариера. Sly ще бъде в Netflix през ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР