Документален филм за Дженифър Лопес, събиране на звездите Робърт де

...
Документален филм за Дженифър Лопес, събиране на звездите Робърт де
Коментари Харесай

Робърт де Ниро, Джей Ло и Тейлър Суифт са сред звездите на престижен кинофестивал в Ню Йорк

Документален филм за Дженифър Лопес, събиране на звездите Робърт де Ниро и Ал Пачино и режисьора на " Жега " Майкъл Ман и сказка с певицата Тейлър Суифт са измежду акцентите на тазгодишния кинофестивал " Трайбека ", който се открива през днешния ден в Ню Йорк, съобщи Ройтерс.

Джей Ло се чака да участва на прожекцията на " Полувреме " ( " Halftime " ) - филм за кариерата ѝ на певица и актриса, който слага началото на тазгодишното 20-о издание на кинофестивала.

Съоснователят на фестивала Робърт де Ниро ще се събере още веднъж с сътрудника си Ал Пачино и режисьора на " Жега " Майкъл Ман. Заедно те ще отбележат мястото на престъпната драма от 1995 година във филмовата история.

" Работих крепко над този филм. Майкъл Ман е доста характерен режисьор. Той желае нещата да се вършат по избран метод и с право. Именно това прави кино лентата специфичен. Щастлив съм да го споделя с фестивалната аудитория и да събера неколцина от нас ", показа Де Ниро.

Рапърът Лил Бейби ще излезе на сцената след премиерата на кино лентата си " Untrapped ", както и Машин Гън Кели след прожекцията на полуавтобиографичния му филм " Taurus ".

Певицата Тейлър Суифт, някогашният първенец по тенис Джон Макенроу и деятелят за цивилен права Ал Шарптън ще разискват отдадените на тях филми в границите на " Беседи Трайбека ".

На кинофестивала, който ще продължи до 19 юни, ще бъдат показани към 110 кино лентата от 40 страни, измежду които документални продукции за абортите, репарациите и свободата на печата.

" Подбираме огромна част от нашите филми по този начин, че да са ориентирани към по-широката аудитория ", сподели съоснователката на фестивала Джейн Розентал.

Кинофестивалът " Трайбека " е учреден през 2002 година от Робърт де Ниро и продуцентите Джейн Розентал и Крейг Хаткоф, с цел да подкрепи икономическото и културно възобновление на Манхатън след терористичните атентати от 11 септември 2001 година, когато бяха разрушени кулите-близнаци на Световния търговски център, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР