Докторите казват, че Джони не би трябвало да може да

...
Докторите казват, че Джони не би трябвало да може да
Коментари Харесай

От инвалидна количка до атлет – противно на всички шансове

Докторите споделят, че Джони не би трябвало да може да върви въобще . Вижте по какъв начин този състезател се бори със личното си тяло – и се оправя с всички  провокации по пътя си.

Джони живее с рискови мускулни конвулсии от раждането си. Без да се обезсърчава, този самоуверен спортист прави доста луди неща: като каране на сърф или гмуркане от 10 метра височина.  Но студентът по спортни науки прекарва множеството си време по този метод - към четири часа дневно

Самият Джони Грасър споделя: „ Когато става въпрос за моето тяло и увреждането ми – спортът е моят елексир на живота. Без него аз няма да бъда кадърен да повеждам самостоятелен живот, тъй като няма да имам опция да се движа вярно. Затова спортът е моето лекарство, единственият ми тип лекарство. “

Физическият аспект е едно нещо, само че има друго, което той желае повече от всичко: да се отнасят с него като с елементарен човек и спортист - като всички останали!

Това е предизвикателство за цялостен живот и той го е приел!

„ Аз съм много самостоятелен, само че постоянно съм неглижиран. Наред с цялата подготовка, която би трябвало да направя, това е нещо, което ме натъжава и ми е мъчно да осмисля. Особено в случай че в продължение на доста години в обществено отношение сте единствено вие и хората, които се грижат за вас. Едно преимущество е, че имам спорта. “ споделя още Джони.

Джони има доста планове, които желае да осъществя: дизайн на спортно облекло, да изкачи Sugarloaf Mountain в Бразилия и да стане мотивационен треньор .

Кой може да направи по-добре това от Джони Грасър!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР