Доктор Стилянова от Откраднат живот най-вероятно съвсем скоро ще мине

...
Доктор Стилянова от Откраднат живот най-вероятно съвсем скоро ще мине
Коментари Харесай

Д-р Стилянова вдига сватба със Салпаров! Иска и бебе!

Доктор Стилянова от „ Откраднат живот ” най-вероятно напълно скоро ще мине под венчило със секс признака на родния волейбол Теодор Салпаров, научи HotArena.

 

Двамата към този момент мислят и за дете, а концепцията да стане майка не пречи на актрисата да работи и по своите бъдещи креативен проекти, писа „ Уикенд “.

Мога да играе даже и в доста напреднала бременност, а по-късно – да се върна на работа и по едно и също време с това да си виждам детето ”, уверена е Ралица Паскалева от „ Откраднат живот ”. В свое изявление за държавната телевизия красивата брюнетка показа, че за нея няма нищо по-хубаво от децата и колкото повече деца има в фамилията, толкоз по-щастливо е то. Актрисата към този момент приемала като свое дете синът на Салпаров от брака му с тв водещата Бойка Делиева.

Не мога да обичам сина на Теодор по-малко в сравнение с обичам самия него ”, изясни възприятията си тя. С майката на детето също били в прелестни връзки. Приемала и нея, и детето като част от своето лично семейство. Самата тя произхождала от такова семейство – татко й имал различен брак, преди да се ожени за майка й. 

На пръста на Ралица най-вероятно напълно скоро ще блесне годежен простен, загатна Салпаров. „ Много съм благополучен с нея и се надявам в бъдеще да създадем едно обикновено семейство ”, съвсем й предложи брак той в народен ефир. Тя пък даде ясно да се разбере, че в случай че й изиска ръката, с подготвеност ще му я даде.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР