Доктор Иван Савидис заплашваше рефера и скамейката на АЕК, а

...
Доктор Иван Савидис заплашваше рефера и скамейката на АЕК, а
Коментари Харесай

Скандал До Космоса! Футболен Бос И Бивш Депутат Нахлу На Терена С Пистолет, Скочи На Съдията! Спряха Футбола! Видео

Доктор Иван Савидис заплашваше рефера и скамейката на АЕК, а на кръста му ясно се виждаше револвер, към който той няколко пъти посегна.

Футболният необут е някогашен народен представител и деен политик, роден е в Грузия и в действителност е руснак по кръв. Кариерата му стигна и до Руската Държавна Дума, където бе представител на партията на Владимир Путин. Савидис е апетитен за един от най-богатите хора в Гърция.

Министърът на културата и спорта на южната ни съседка - Йоргос Василиадис заяви: " Решихме да спрем шампионата и няма да го подновим, до момента в който не забележим ясно съгласие сред всички клубове ".

По-рано денем ФИФА, УЕФА, както и голям брой клубни президенти осъдиха дейностите на доктор Савидис, като приканиха гръцката футболна федерация за тежки санкции против него и ПАОК.

Полицията в Солун мигновенно издаде заповед за ареста му.

Според полицията и самият клуб, Савидис ще бъде задържан поради нахлуването му на терена, а не поради носенето на оръжие. Той има лиценз за револвера си, а в отчета на дуела оръжието не е разказано, защото съдията и формалните лица не са го видяли.

Освен това, съгласно хора от щаба на АЕК, Савидис е крещял към тях: " Мъртви сте, ще ви избия ". Обвинения, които от ПАОК отхвърлиха.

Според солунския клуб, единственото наказване, което могат да понесат е поради нахлуването на терена. Дори и да е имало револвер, с него не е бил застрашен безусловно никой, настояват хората от ПАОК.

Синът на Иван Савидис - Йоргос, употребява обществената мрежа инстаграм, с цел да отбрани татко си и клуба:

" Изнасилвате всевъзможни понятия за морал. Играете си с душите на милиони хора. Войната, която се води против ПАОК и нашето семейство, е ужасна. Ако би трябвало да предпочитам сред здравето на баща и някакъв си трофей, ясно какво предпочитам. ПАОК е животът ми, само че татко ми е моят Бог! ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР