Доктор Иван Димитров, обвиняем за убийството на Георги Джевизов-Жоро Плъха,

...
Доктор Иван Димитров, обвиняем за убийството на Георги Джевизов-Жоро Плъха,
Коментари Харесай

Д-р Димитров, обвинен за убийството на Жоро Плъха, призна вината си

Доктор Иван Димитров, обвинен за убийството на Георги Джевизов-Жоро Плъха, призна виновността си в съда през днешния ден и делото ще протече по съкратената процедура.

Това искане направи пред магистратите юристът на доктор Димитров - Георги Кутрянски. Адвокатът съобщи, че и той, и клиентът му желаят делото да протече по съкратената процедура с признание на виновност. Самият Димитров също съобщи, че желае точно съкратена процедура. Преди началото на правосъдното съвещание той бе посрещнат с ръкопляскания.

Днес в съда се яви и дамата на убития Георги Джевизов-Надежда Стоева, която скри лицето си, заяви plovdiv24.bg.

Припомняме, че импортираният на 4 февруари 2019 година от Окръжна прокуратура обвинителен акт по отношение на Иван Димитров е за това, че на 2 март 2018 година съзнателно е умъртвил Георги Джевизов, като убийството е осъществено при превишаване на рамките на неизбежната защита – закононарушение по член 119 във вр. член 115 от Наказателния кодекс.

Доктор Димитров е предаден на съд и за това, че на 2 март 2018 година в Пловдив е държал огнестрелно оръжие – револвер, марка "Валтер " и муниции за огнестрелни оръжия – 16 броя патрони, 9х18 мм и 1 брой патрон с надпис "1947 GEL 9M38 ", без да има за това съответно позволение – закононарушение по член 339 алинея 1 от Наказателния кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР