Доктор Хаджихристев в Откраднат живот от лошия и гадняра по

...
Доктор Хаджихристев в Откраднат живот от лошия и гадняра по
Коментари Харесай

Филип Буков между "Откраднат живот", тренировките, веганството и спарингите с Тервел Пулев

Доктор Хаджихристев в " Откраднат живот " от неприятния и гадняра по всичко проличава ще претърпи трансформация и фенът ще го обикне. Но за актьроа Филип Буков, който играе неговата роля, да е неприятният е нещо като осъществен завет на Стефан Данаилов, който го учил на актьорство. Мастерът казвал, че най-хубаво и сладко е да играеш неприятния.

Виж още: Куп вести към Диана Димитрова - актрисата скъса със обществените мрежи и откри любовта

Буков към момента не обича да се гледа на екрана, защото му е необичайно. Постоянно имал забележки към себе си и като цяло се чувствал все едно гледа различен човек. Но макар че през днешния ден е артист, той не се отхвърля от една огромна своя пристрастеност - спорта! " Спортът и дисциплината могат да се приложат на всички места и това оказва помощ ", декларира той пред Мон Дьо. 

Виж още: София Маринкова за ролята си в All Inclusive, майчинството и загатна за великия Ламбо

А да се занимава със спорт не било по никакъв начин непривично за него - въпреки всичко майка му е състезател, а цяла зима той прекарвал времето си в планината на сноуборд. Днес продължава и с бокса, като е спаринг сътрудник на Тервел Пулев. Именно от треньора си по бокс научил и нещо доста скъпо - всяка заран да застава пред огледалото и да си повтаря, че е елементарен човек. " Аз съм елементарен човек, аз също вървя до магазина, изхвърлям си боклука и пущам прахосмукачка ", споделя той.

Филип Буков има забележителна физика и релеф, на който могат да завидят значително трениращи. Новото при него е, че е спрял месото. Не се дефинира като веган или вегетарианец, защото има дни, в които е на напълно растителна храна, и други, в които яде млечни артикули да вземем за пример.

Виж още: Едно от най-стилните БГ звездни фамилии със специфичен мотив: кръстиха щерка си

Актьорът има и своите страхове. Един от тях е да почине... скучно. А по какъв начин се умира скучно? На легло от напреднала възраст или от хронична болест. Филип Буков желае да почине по запаметяващ се метод, чувствайки се жив. Затова се и опасява от елементарния метод на живот.

Изображение: https://www.instagram.com/bukovphilip/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР