Доктор Емил Караиванов – настоящият кмет на община Асеновград -

...
Доктор Емил Караиванов – настоящият кмет на община Асеновград -
Коментари Харесай

Емил Караиванов ще се бори за трети кметски мандат в Асеновград, БСП отказа подкрепа от АБВ

Доктор Емил Караиванов – актуалният кмет на община Асеновград - ще се бори за трети мандат. Това е първата публично оповестена кандидатура за локалния избор, който ще се организира през идната есен. Тази година Караиванов е повдигнат единствено от Българска социалистическа партия, защото обединението й с Политическа партия АБВ се е разпаднала. Затова партията ще се явява независимо на изборите за кмет и общински съветници в Асеновград през октомври с друго лице.
„ Без да изложат претекстове за решението си, от Българска социалистическа партия обявиха, че не желаят нашата поддръжка на идния избор и оповестиха, че обединението там се е разпаднала. “ Това изясни регионалният координатор и заместник-председател на Политическа партия АБВ - Владимир Маринов. През последните четири години двете партии управляваха Асеновград дружно. От Политическа партия АБВ бе излъчен даже и отраслов заместник-кмет, който е зает с ресора “Транспорт и общинска благосъстоятелност “. В умозаключение Маринов уточни, че партията е подготвена с избора на собствен претендент за кмет и с листата за общински съветници, само че имената ще бъдат оповестени до дни.
Решението е взето в последния миг, защото досегашните съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия са декларирали едвам през вчерашния ден, че не желаят поддръжка от Политическа партия АБВ. Кандидатурата на лекар Емил Караиванов за кмет ма Асеновград е била подкрепена единомислещо от делегатите по време на вчерашната общинска конференция на Българска социалистическа партия, оповестиха от пресцентъра на лявата партия. Заявката му за трети мандат остава да бъде дефинитивно утвърдена от Националния съвет на Българска социалистическа партия, който ще се организира при започване на идващия месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР