Докосвайте, галете, масажирайте тази точка, и не след много дълго

...
Докосвайте, галете, масажирайте тази точка, и не след много дълго
Коментари Харесай

Супер Лесно Е, Но Кой Да Знае! Ето Как Да Натиснем Копчето На Щастието В Нашето Тяло, Ударете Леко С Юмрук

Докосвайте, галете, масажирайте тази точка, и не след доста дълго време ще откриете какъв брой ефикасна е тя. Това оказва помощ да се покачат енергийните ни трептения на по-високо равнище. Тимусната жлеза поддържат силата на тялото ни.

Ето за какво, когато нашата енергийна система е отвън равновесие, тя може да помогне, тъй като тимусната жлеза е мост сред мозъка и тялото.



По време на стрес тимусната жлеза се свива, което води до понижаване на жизнеността.

Как да се подтиква тимуса?

Това може да стане с пестник, като Тарзан от кино лентата, само че не е належащо нито да викате толкоз мощно, нито да се катерите по дърветата, нито да биете мощно с юмруци в гърдите.

Можете да почуквате или да галите пръсти. Направете това за към 20 секунди и се вдишва надълбоко в това време. Можете да си повтаряте на разум в това време: „ Всичко е добре в моя свят “, или каквото и да е друго положително изказване.

Как ще разберете, че тимуса се е засилил?

Ще усетите прилив на нова, чиста сила. При вярно активиране на точката на щастието ще почувствате по тялото си леко „ мравучкане “. Може да отнеме известно време, до момента в който се появи това чувство. Не очаквайте резултати незабавно. Бъдете поредни и търпеливи. Правете това упражнение всеки ден. След време несъмнено ще почувствате резултата, и ще бъдете прелестно сюрпризирани.

Ако имате чести пристъпи на тревога, суматоха и стрес – правете по няколко пъти дневно това простичко стимулиране на тимуса. Сами няма да разберете по какъв начин ще съумеете да си възвърнете салдото в живота написа lekuva.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР