Доколкото знам, ще бъде извършена проверка в прокуратурата по отношение

...
Доколкото знам, ще бъде извършена проверка в прокуратурата по отношение
Коментари Харесай

Цачева: ​Ще има проверка за превишаване на права при акцията срещу Иванчева

Доколкото знам, ще бъде осъществена инспекция в прокуратурата във връзка с превишаване на права поради акцията против кмета на " Младост " Десислава Иванчева. Това сподели пред медиите правосъдният министър Цецка Цачева в коментар за интервенцията на спецпрокуратурата и КОНПИ от преди дни в центъра на столицата.


Министърът означи, че всеки орган дава отговор за своите дейности и тя като правосъден министър няма пълномощия и пълномощия при следствия и осъщестявяване на интервенции. Цачева добави, че всяка институция дава отговор за дейностите си предвид на това дали те са в границите на правата й и дали има превишване.
Цецка Цачева сподели още, че в случай че е имало разновидности интервенцията да не се случва в центъра на София, би било по-добре.

" Но въпреки това знаете апела на президента Румен Радев - всичко да бъде под прожекторите, да бъде осветлено обществото, да получи информация за това какво се случва ", добави министър Цачева. Тя означи още, че до постановяване на присъда всеки обвиняем е почтен и би трябвало да се държи сметка за правата на всеки един човек.
 Спецсъдът взема решение дали да остави в ареста кмета на столичния регион Спецсъдът взема решение дали да остави в ареста кмета на столичния регион "Младост "
Специализираният съд би трябвало да реши дали ще остави за непрекъснато в ареста кмета на столичния регион "Младост " Десислава Иванчева и останалите двама задъ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР