Докога за управляващите жизненият стандарт на хората ще е условно

...
Докога за управляващите жизненият стандарт на хората ще е условно
Коментари Харесай

Красимир Янков: Скоро работещите бедни ще извикат `Сбогом ГЕРБ`

Докога за ръководещите виталният стандарт на хората ще е условно разбиране без никакво наличие, пита депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков във връзка данните, че за покриване на виталния стандарт на четиричленно семейство в София са нужни малко над 3000 лева, а за живеещите в страната 2325 лв.. 

Спомням си, че Владислав Горанов напусна Народното събрание, тъй като приходът от заплата не покривал потребностите му. Значи за него немалката депутатска заплата не обезпечава високия стандарт на живот, към който се стреми. Какъв стандарт и какви потребности могат да покрият младите лекари, служителите на реда, актьорите, държавните чиновници в по-голямата си част със заплатите, с които са ги обрекли на обществена мизерия?, разяснява още Янков на страницата си във фейсбук.

Как го виждате господин Горанов постигането на този приход през 720 лева заплата на млад доктор? Ако и брачната половинка му е доктор, могат ли те да си разрешат да се трансфорат в семейство с две деца? Или със заплатата на служител на реда и брачна половинка работеща при подобен на неговия размер заплащане, може ли да чакаме да преборим демографския срив? И това са приходи на хора с висок учебен ценз или професионална подготовка, а какво да приказваме за елементарните труженици и хората с по-ниско дипломиран труд, които попадат в категорията с заплащане под линията на беднотия, а те са 27% от семействата. 71% от хората, отразено посредством статистиката за последното тримесечие на 2017, живеят под нужния обществен най-малко от 581,31 на член от фамилията. А нужните пари за повишението на стандарта им до изискуемия най-малко не участват в никаква управническа тактика на ръководещите за политика на приходите. Няма нищо по-важно от грижата за благосъстоянието на хората. Санирането погълна 2 милиарда лв., само че то по никакъв метод не оказва помощ за възстановяване на демографията. Проекти, от които се основават корупционни схеми източват държавния бюджет, а какво по правилно от това да се покачат приходите на хората и те да са в положение сами да поддържат и ремонтират своето имущество. Прословутото саниране започва с над 300 лева за квадратен метър и след разкритията за тази спекулативна стойност спадна до малко над 100 лева Има ли по очевиден факт за корупция?, написа още Красимир Янков. 

Кабинетът Борисов 1 си отиде предварително в огромна степен поради несъответстващото държание на финансовия министър Дянков, поради цялостното заледяване на пенсиите и заплатите. Скандиранията “Сбогом Дянков, довиждане ГЕРБ ” още кънтят. От мизерията на хората скоро ще прозвучи “Сбогом Горанов, довиждане ГЕРБ ”, и това ще бъде викът на всичките тези 71% български жители, които мизерстват с прихода на “работещи небогати ”. За тях 8 години популистко ръководство на Борисов са прекомерно дълга демонстрация на самообладание, което се изчерпа, приключва депутатът от левицата. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР