Докладът от възложения от мен одит на Столичното предприятие за

...
Докладът от възложения от мен одит на Столичното предприятие за
Коментари Харесай

Терзиев дава боклука на София на прокуратурата

„ Докладът от предоставения от мен одит на Столичното дружество за отнасяне на боклуци крещи занемареност “, оповестява кметът на София Васил Терзиев на страницата си във Фейсбук.

„ Безстопанственост - като груба немарливост във връзка с активите на предприятието и пилеенето на средствата му, зле написани планови задачи при строителството, липса на действен надзор и надзор по осъществяването, липса на надзор, разпределяне на безусловно нелогични и незаслужени бонуси по отношение на резултатите и скарано с икономическата логичност утежняване на финансовото състояние на предприятието.

За всичко това би трябвало да бъде потърсена отговорност. За това през днешния ден изпратих отчета от инспекцията към Софийската градска прокуратура за следващи дейности по подготвеност. От тук нататък решението за идващите стъпки е в ръцете на прокуратурата “, прибавя той. 

По-късно ще бъдат дадени още детайлности по отчета на конференция.

„ Това не значи, че ще спрем дотук. Продължаваме с инспекциите и разкриването на неприятни практики. Едновременно с това вкарваме ограничения, с цел да приведем завода в естествен и ефикасен режим на работа “, зарече се Терзиев. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР