Докладът на Световната банка за МВР е направен по данни

...
Докладът на Световната банка за МВР е направен по данни
Коментари Харесай

МВР: Над 3 млн. лева ще бъдат дадени за възстановяване на Дупница и Мизия

Докладът на Световната банка за Министерство на вътрешните работи е изработен по данни от 2015-2016 година и част от тях не са настоящи, разяснява вътрешният министър Валентин Радев пред публицисти.
С част от констатациите сме съгласни, уточни той. И по този начин може да се стигне до реорганизиране на администрацията във ведомството.

Заплатите на служителите на реда у нас бяха доста по-ниски, само че с дадените 150 милиона лв., те към този момент подхождат на тези в други сфери.

Начинът на пресмятане в отчета на заплатите не е правилен, посочи Радев и сподели, че ще се проучва и информацията за това, че 28 регионални дирекции на полицията са доста.

С документ от 1961 година е ясно, че Министерство на вътрешните работи държи втория етаж на постройката на някогашните Царски конюшни. Останалото не е ясно на кого е. Това, че е наша благосъстоятелност значи, че би трябвало да възстановим покрива. Освен това първи би трябвало да се възвърне и самият таван. Но първо ще се открива има ли влизане с щурм преди пожара, уточни Радев.

Освен това след приключването на огледите ще се прави нов план за покрива. А дали след ремонт постройката ще се употребява, ще се взема решение след време. В момента тя е с отпаднала нужда.

1078 са записаните домови обири в София за първите шест месеца на предходната година. Тази година към този момент са под 1000.

С към 12 на 100 по-малко са убитите при произшествия от началото на годината по отношение на същия интервал на 2017 година

Над 3 млн лв. ще бъдат дадени за възобновяване на последствията след преваляванията в региона на Дупница и Мизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР