Докладът е обективен – дава реална, точна оценка. Ние знаем,

...
Докладът е обективен – дава реална, точна оценка. Ние знаем,
Коментари Харесай

Павлова: От опозицията са много хитри, добри са с манипулациите

" Докладът е справедлив – дава действителна, точна оценка. Ние знаем, че вървим в вярната посока – това е и заключението на отчета ". Това разяснява министърът за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова във връзка следващия отчет за напредъка по Механизма за съдействие и оценка, публикуван през днешния ден от Европейската комисия.
В ефира на bTV Павлова изясни, че не би трябвало да се преекспонира тематиката, тъй като по този начин или другояче никой не е очаквал механизмът да отпадне, а в противен случай - да излезе отчет, който обективно и правилно да покаже по какъв начин сме се справили.
" И ръководителят Юнкер сподели, че отчетът ще ни зарадва, тъй като е позитивен и тъй като ще даде опция механизмът да отпадне и да бъде сменен от различен – общ за всички страни членки ", уточни тя.
Павлова бе безапелационна, че има прогрес в правосъдната система. Относно готвения избор на съмнение съобщи, че евентуално задачата му е да " клати " кабинета директно преди българското европредседателство.
" От опозицията са доста хитри, положителни са да вършат операции, внушения… с цел да може държавното управление да наподобява несигурно и да може да се размиват позитивните резултати. Около всяко позитивно деяние на държавното управление се провокира скандал, тъй като всяка неприятна вест е повече отразявана, в сравнение с положителните ", счита още Павлова.
" Председателството не е на ГЕРБ, а на България , и би трябвало да сме единни – ние сме почтени европейци, само че самите се принизяваме ", добави тя.
Относно европейските глобите против Русия и българската позиция по този въпрос Павлова сподели, че би трябвало да се гледа националния ни интерес, а глобите въздействат на стокообмена ни с Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР