Доклад на ООН установи, че има достоверни твърдения за сексуални

...
Доклад на ООН установи, че има достоверни твърдения за сексуални
Коментари Харесай

ООН: Има доказателства за сексуални посегателства при атаката на „Хамас“ срещу Израел

Доклад на Организация на обединените нации откри, че има достоверни изказвания за полови похищения по време на офанзивата на " Хамас " против Южен Израел на 7 октомври, съобщи Асошиейтед прес. 
Екип, ръководен от специфичния представител на Организация на обединените нации за половото принуждение по време на спорове Прамила Патън, откри " достоверни учредения " да се счита, че бойци на " Хамас " са направили изнасилвания и " полови изтезания ". Патън показа през вчерашния ден отчета в Организация на обединените нации.
Екипът на Организация на обединените нации не се е срещнал с нито една жертва на полово принуждение " макар общите старания да ги насърчи да се разкрият ", а Патън съобщи, че огромна част от доказателствата са косвени. Екипът организира изявленията с оживели и очевидци на офанзивите от 7 октомври, с освободени заложници, здравни служащи и други, сподели Патън.
Докладът е направен близо пет месеца след офанзивите от 7 октомври, при които починаха към 1200 души, а още към 250 бяха взети за заложници. Оттогава насам войната на Израел против " Хамас " опустоши линията Газа, отнемайки живота на повече от 30 000 души по данни на министерството на опазването на здравето на Газа. Организация на обединените нации твърди, че една четвърт от 2,3-милионното население на Газа е изправено пред апетит.
Израелският президент Ицхак Херцог през днешния ден приветства разгласяването на отчета на Организация на обединените нации и съобщи, че светът би трябвало да осъди и накаже „ Хамас “, съобщи ДПА.
Той акцентира, че отчетът е от голямо значение и че в него се потвърждават ясно и независимо " систематичните, умишлени и продължаващи полови закононарушения, осъществявани от терористите от " Хамас " против израелски дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР