Доказването на български произход при кандидатстването за гражданство е съпроводено

...
Доказването на български произход при кандидатстването за гражданство е съпроводено
Коментари Харесай

Международен натиск ли доведе до удара по паспортната мафия у нас

Доказването на български генезис при кандидатстването за поданство е съпроводено с огромен корупционен риск, като от години има сигнали за неуредици, само че едвам през последната година казусът е придобил интернационален мащаб. Това разясниха в студиото на " Тази заран " по bTV журналистът, политик и някогашен шпионин Велизар Енчев и някогашният зам.-председател на Държавната организация за българите в чужбина Спас Ташев.

Вчера над 20 души, измежду които - и настоящето управление на структурата, бяха задържани по отношение на следствие за документни и длъжностни закононарушения и корупция.

Енчев уточни, че във френския щемпел напролет на тази година е излязло обстойно следствие за търговията с европейски паспорти на българска територия и за лицата от незаконния контингент, които се възползват от нея. Журналистът уточни, че съгласно обявата " един вицепремиер националист и най-малко един министър са забъркани в търговията с паспорти ".

 Арестуваха няколко души за подкупи в Държавната организация за българите в чужбина Виж още Арестуваха няколко души за подкупи в Държавната организация за българите в чужбина
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР