Доказателства за подготвян преврат срещу властта бяха разпратени до редица

...
Доказателства за подготвян преврат срещу властта бяха разпратени до редица
Коментари Харесай

Тайни чатове на Иванчева разкриват заговор

Доказателства за подготвян прелом против властта бяха разпратени до редица медии. Сигналът е подаден от Йордан Йорданов Бонев, наследник на Венцислав Ангелов -Чикагото. От сигнала излиза наяве, че е имало сюжет министър председателят Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за основен прокурор. Според изложените чатове се твърди, че този проект е финансиран от предприемача Иво Прокопиев и банкера в заточение Цветан Василев, а съществени участници в незаконната организация са Десислава Иванчева, Сдружение " Боец ", БиволЪ и други. 

Сигналът ще бъде импортиран в Прокуратурата на следващия ден , 11 септември, в 08:00 часа. 

В него Йордан Бонев споделя по какъв начин несъзнателно е станал част от проведена незаконна група, имаща за цел принудително посредством радикализация да смъкна властта. " Всички материали, които ползвам към сегашния сигнал (чатове, звукозаписи и видеозаписи), водят до основателни подозрения, че финансов център на тази проведена група са търсеният от Интерпол банкер Цветан Василев и обвиненият за пране на пари олигарх Иво Пропокиев, а учредителен център – подсъдимата Десислава Иванчева, излезлият напълно неотдавна от пандиза Венцислав Ангелов – Чикагото (родният ми баща), така наречен " гражданско придвижване " " БОЕЦ ”, " проверяващата ” медия Бивол и „ Да, България ”. ", написа той. 

Първите разпечатки на чатове, които ползва той, са от диалог сред Десислава Иванчева и Венцислав Ангелов-Чикагото. 
 чатове Иванчева
В връзката сред двамата се загатват имената на банкера Цветан Василев, предприемача Иво Прокопиев, като уредници на митингите против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор, които на по-късен стадий би трябвало да прераснат в митинги против държавното управление на Бойко Борисов. Според информация от сигнала на Бонев и показаните чатове, зад финасирането на тези  дейности стоят Василив и Прокопиев. Иванчева признава, че част от организацията е и водачът на „ Да, България ” Христо Иванов и ледерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Очаквайте по-късно и видеоматериал по сигнала.
 чатове Иванчева
 

 чатове Иванчева

 чатове Иванчева

 чатове Иванчева

 чатове Иванчева

 чатове Иванчева
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР