Доказано е, че в много аспекти от живота мъжете порастват

...
Доказано е, че в много аспекти от живота мъжете порастват
Коментари Харесай

5 признака, че сте влюбена в мъж, който още не е пораснал

Доказано е, че в доста аспекти от живота мъжете порастват по-бавно от дамите. Узряват нормално по-късно за сериозна връзка и дълго време им е мъчно да поемат отговорности.

Всичко проличава от това дали той се държи като зрял мъж, поема ли самодейност, виновен ли е към парите си, към своето бъдеще, решенията си. Проличава в диалозите, които организирате. Как гледа на зародилите проблеми? Мъжът е пораснал и е подготвен за сериозна връзка не когато споделя, че е по този начин, а когато това проличава в държанието му.

Ако се влюбиш в мъж, който не е изцяло пораснал, това сигурно ще си проличи по видни признаци, запознай се с 5 от тях.

Оставя те да избираш вместо него и да взимаш решения за двамата

На пръв взор може да наподобява безусловно безобидно, само че това може да е показателно за това какъв брой е пораснал мъжът до вас. Ако самичък не осъзнае, че би трябвало да се развива, това може и в никакъв случай да не се случи. Консултира ли се с теб, когато си купува облекла? Това може да ти се коства симпатично, само че в действителност е обезпокоителен знак. Може би самият той се усеща още дете, а теб те възприема като майка…

Заговорите ли за деца, той се смущава и паникьосва

Ако заговорите за семейство и деца, по какъв начин реагира той? Изпада ли в суматоха и ужас? Ако е по този начин, знакът е безусловно еднопосочен – просто не е подготвен за това.

Непрекъснато се оплакваш от него

Може би си мислиш, че го обичаш тъкмо подобен, какъвто е, единствено че въпреки всичко непрекъснато нещо те нервира. Често мрънкаш, дразниш му се, заяждаш се, не успяваш да премълчиш следващата му детинска постъпка. Ден след ден се разочароваш и това оказва въздействие на връзката ви. Помисли – не се обвинявай, тъй като в държанието му евентуално има неща, които те карат да се държиш тъкмо по този метод.

Мъжът, който не е изцяло порасъл, прави всичко допустимо да отбягва съществени диалози от всевъзможен темперамент, в това число тези за брак и деца. За тях всичко съществено се свързва с санкции и рестрикции. Такова държание се отразява върху всичко това, което вършат. Опитват се да се забавляват, не навлизат в дълбочина в никакви връзки – нито другарства, нито връзки, нито проблеми и спорове. Държат се по този начин инстинктивно, с цел да им бъде по-лесно.

Човек би трябвало да израства освен на възраст, само че и като персона. Тогава е обикновено всичко да се трансформира със съзряването. Ако сътрудникът ти си е все същия, какъвто е бил в гимназията, това несъмнено е стеснителен знак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР