Доказани нарушители на законите и конституцията ще участват ли в

...
Доказани нарушители на законите и конституцията ще участват ли в
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Доказани нарушители на законите и Конституцията ще участват ли в изборите?

Доказани извършители на законите и конституцията ще вземат участие ли в изборите?

 

Този въпрос зададе ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти, откакто Движението се записва за присъединяване във вота на 2 април.

 

И продължи: " Партии от кръга " Капитал " - той си има обръчи от партии, това е аксиома, които се финансират от потвърдени отговорни, разследвани от прокуратурата в Съединени американски щати, приказвам за " Нексо ", дали ще вземат участие в изборите? ".

За господин Делян Пеевски казахме - има административен акт, който се апелира в съда. Ако върховенството на закона е полезност за нас, значи всеки е почтен до доказване на противното, акцентира Карадайъ.

Докато в тази ситуация " Нексо " има следствие, има приета виновност, има платени десетки милиони за приета виновност. Обръчът от партии на олигархично-медийния кръг " Капитал " и на медийния монополист, дали ще вземат участие в изборите, продължи да пита Карадайъ.

Този въпрос би трябвало да се задава, той седи на дневен ред, безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи. Лицемерие е, когато приказваме за господство на закона, някои хора да си приписват понятието народна власт и радетели за върховенството на закона, а самите те да са извършители на човешки права, на цивилен права, на закона, на Конституцията, възмути се ръководителят на Движение за права и свободи.

Затова има потребност от нормалност в българската политика, посочи Мустафа Карадайъ. И зададе още въпроси: " Когато приказваме за господство на закона, нарушителите на Конституцията дали ще бъдат в предизборни листи? Нарушителите на закона и съставителите на противозаконни черни описи дали ще бъдат част от предизборни листи? Това не го споделяме ние, а българският съд. "

Нарушителите на гражданските права на български жители по време на избори дали ще бъдат част от предизборни листи? Нарушителите на човешки права, злоупотребявайки с власт, дали ще бъдат част от листите, попита още Карадайъ.

Ако Делян Пеевски има задоволително номинации, уповавам се, че няма да се откаже и ще бъде част от листите на Движение за права и свободи, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР