Докато западните медии съобщават за раздора в брака на Кание

...
Докато западните медии съобщават за раздора в брака на Кание
Коментари Харесай

Ким Кардашиян показа голямата гъзяга

Докато западните медии оповестяват за раздора в брака на Кание Уест и Бианка Сенсори, Ким Кардашиян се възползва да покаже на всички своята яка дупата и да натрие носа на някогашния.

По време на седемте години брак, двойката се снабди с четири деца. Ким роди две от тях сама, а две бяха износени от сурогатна майка. Но даже общите деца не резервираха брака.

Според хора, близки до двойката, Ким просто не можела да понесе безкрайните промени в настроението на Кание. Музикантът е диагностициран с психологично разстройство. В същото време едрогъзката дълго време се опитваше да се отнася с схващане към здравословните проблеми на Кание, до момента в който не мина всички рационални граници.

В последните месеци от брака им музикантът разкри неприятни детайлности от фамилния им живот в обществените си мрежи. Това беше последната капка.

Сега Кание лети на крилете на любовта за повторно. Неговата годеница е незнайната Бианка Сенсори. Момичето работи като дизайнер на известна марка. Напоследък репортерите интензивно пишат за раздора в връзките на двойката. Явно по тази причина Ким е решила, че в този момент е най-подходящият миг да разгласява доста откровена фотография.

Звездата показа кадър от гримьорната, на който театралничи по нескромно долни дрехи. Ким припомня на всички, че за разлика от някогашния й брачен партньор в този момент всичко е наред в живота й. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР