„Докато всичко не е договорено, нищо не е договорено. Сигурен

...
„Докато всичко не е договорено, нищо не е договорено. Сигурен
Коментари Харесай

Атанасов от ДБ: Докато всичко не е договорено, нищо не е договорено

„ Докато всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Сигурен съм, че преди Коледа България ще има ново постоянно държавно управление. “ Това съобщи за Българска национална телевизия заместник-председателят на Народно събрание и съпредседател на „ Демократична България “ Атанас Атанасов.

Той беше безапелационен, че е бил обсъждан разновидността за ротация на ръководителя на Народното събрание и първа е трябвало да седна отпред Корнелия Нинова.

„ Беше обсъждан с нас вид за ротационния принцип за председателското място на Народно събрание и първи ръководител да бъде госпожа Корнелия Нинова, добави Атанасов и подчертава, че „ въпреки всичко предложенията се вършат от най-голямата политическа мощ, в тази ситуация „ Продължаваме промяната “.

По думите му 90% от деятелите на ДСБ са за поддръжка на държавно управление с мандата на „ Продължаваме промяната “. Атанасов сподели, че с Христо Иванов ще останат в Народното събрание, където има потребност да се работи за възобновяване на престижа на парламентаризма.

„ Нека изпратим в държавното управление потвърдени специалисти в своите области и да засилим съществено парламентарния надзор върху активността на изпълнителната власт “, добави още съпредседателят на Демократична България.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР