Докато всички говорят за Кейт Мидълтън, нейното здравословно състояние и

...
Докато всички говорят за Кейт Мидълтън, нейното здравословно състояние и
Коментари Харесай

Май прекали с драмата - чичото на Кейт с критики към принц Хари

Докато всички приказват за Кейт Мидълтън, нейното здравословно положение и това по кое време ще се върне към формалните си задължения, един неин родственик също попадна в светлините на прожекторите. Чичото на принцесата Гари Голдсмит влезе в къщата на английския Celebrity Big Brother и съвсем нормално всички чакат от него да разяснява кралския двор.
 Кейт Мидълтън призна за фотографията за 8 март - какво не е наред с нея
Хваната в неистина - какво призна Кейт за фотографията по случай 8 март

Когато вместо да загасиш искрата, разпалиш пожара

Още с началото на предаването предприемачът, който е брат на майката на принцесата на Уелс, даде обещание да не й основава спомагателен стрес около така и така недоброто й здравословно състояние. А по-късно все пак призна, че има доста какво да каже, само че избира да си мълчи, с цел да си няма по-късно проблеми с двореца.

Въпреки това не остана безгласен за известните си родственици и още в първите епизоди заприказва за Кейт Мидълтън и принц Уилям, наричайки ги " спасителите " на кралското семейство. Също по този начин Гaри Голдсмит счита, че крал Чарлз прави " забележителна " работа отпред на монархията. Но не толкоз ласкаво се изрече по адрес на и Меган Маркъл.
 Снимка 656858

Според него, Хари, Уилям и Кейт са били страхотна  " тройка ", доста са се обичали и са се чувствали удобно един с различен. Херцогът на Съсекс също се е радвал на голямата любов на всички. И внезапно всичко се е трансформирало и животът му се е напълнил с " толкоз доста драма ". Голдсмит не споменава името на Маркъл, само че се подразбира, че тя има роля в тази смяна. 

За него също по този начин е необичайно по какъв начин принц Хари внезапно е " пренаписал " историята на живота си и се показва като толкоз трагичен, колкото чичото на Кейт в действителност не счита, че е бил. За него и биографичната книга на херцога на Съсекс е била непочтен ход по отношение на двореца и няма по какъв начин след нея да желае да получи покана за коледните празненства в двореца да вземем за пример, написа SheKnows.
 Гари Голдсмит - чичото на Кейт Мидълтън в Биг Брадър Англия
Чичото на Кейт Мидълтън - в Биг Брадър

За момента няма коментар от пресслужбата на Кейт Мидълтън

По отношение на племенницата си и нейното здравословно състояние Гари Голдсмит избира да резервира безмълвие от почитание и поради съблюдаване на някаква нравственос. Той единствено споделя, че тя се " оправя добре " с възобновяване и за нея се полагат най-хубавите грижи. Двамата с Кейт Мидълтън не са в изключително положителни връзки в последните години, само че все пак наподобява са запазили уважението един към различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР