Докато всички чакаме да видим наследника на Lamborghini Aventador, тунинг

...
Докато всички чакаме да видим наследника на Lamborghini Aventador, тунинг
Коментари Харесай

Агресивен тунинг пакет за Lamborghini Aventador бележи края на една ера

Докато всички чакаме да забележим наследника на Lamborghini Aventador, тунинг компанията Liberty Walk отдаде заслуженото на модела и сподели последния тунинг пакет за него. Той носи името GT EVO и ще бъде направен в лимитирана серия от едвам 20 броя. Именно плановете въз основата на Aventador са едни от най-популярните на Liberty Walk, тъй че този план сигурно е специфичен за компанията.
`Агресивен

Промените засягат изцяло купето на Aventador, започвайки от новата предна ризница с огромен отвор, раздути калници и голям брой детайли за по-добра аеродинамика и несъмнено, усъвършенствана визия. Предният похлупак също е нов, а в задната част откриваме голям спойлер, който се простира сред раздутите задни панели.
`Агресивен

Елемент вид „ перка на акула “ свързва спойлера с покрива на Aventador, а голям дифузьор придава още по-агресивна визия в задната част на суперколата.
`Агресивен

Както споменахме, туниг пакетът ще се създаде в лимитирана серия от едвам 20 броя, а цената на всеки от тях стартира от към 90 хиляди евро и може да доближи двойно повече, в случай че решите да заложите на въглерод за доработените панели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР