Докато все повече се приближаваме към дългоочакваната битка между Илън

...
Докато все повече се приближаваме към дългоочакваната битка между Илън
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг получи син колан по джу-джицу: Близо ли е битката на изпълнителните директори-милиардери?

Докато от ден на ден се приближаваме към дълго чаканата борба сред Илън Мъск и Марк Зукърбърг, въпреки че никой не знае по кое време тъкмо двамата ще влязат в упоменатия пердах, на пръв взор основният изпълнителен шеф на Meta несъмнено приема всичко доста насериозно.

Публикувайки фотография в Instagram, Зукърбърг до момента в който поздравяваше своя треньор, разгласи също, че е прескочил едно равнище нагоре в своето джу-джицу странствуване и към този момент е притежател на наследник колан.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

„ Поздравления, @davecamarillo за 5-тата степен черен колан. Ти си страховит треньор и от тренировките с теб научих толкоз доста за битката и живота. Също по този начин за мен е чест да получа наследник колан за тима на @guerrillajjsanjose. “

написа Зукърбърг

Това го издига с едно равнище нагоре от белия колан, който имаше той откогато стартира да тренира джу-джицу по време на пандемията от COVID-19.

Мъск и Зукърбърг не се тормозят от удари

Не е като Мъск да не се приготвя за по този начин шумно рекламираната борба, която е доста допустимо да се състои. Наскоро Мъск бе забелязан дружно с водещия на подкаст Лекс Фридман да взе участие в спонтанна подготовка.

Фридман съобщи тогава:

„ Изключително съм впечатлен от неговата мощ, мощност и умения, както на крайници, по този начин и на земята. Беше епично. “

Разпалвайки очакванията на хората, в диалог в Twitter Spaces предишния месец Мъск съобщи, че вероятната борба в клетка може фактически да се случи.

„ Все още не съм почнал да упражнявам. Ако това в действителност ще се случи, ще упражнявам. Прекарвам времето си съгласно това, което е належащо. Обикновено не ми се постанова да се удрям с хора, тъй че не упражнявам за това физически “.

каза Мъск тогава

Той също по този начин призна, че борбата в клетка може да се развие зле, като се има поради, че Зукърбърг тренира бойни изкуства отдавна.

В последно време Зукърбърг показва своята промяна в Instagram. Преди седмица той качи в обществената мрежа фотография със първенците на UFC Израел Адесаня и Александър Волкановски.

A post shared by Israel Adesanya (@stylebender)

Кога можем да чакаме борбата?

Въпреки, че нищо не е несъмнено, в този момент борбата ще има още по-голямо значение, изключително когато двамата основни изпълнителни шефове наподобява са на нож. На 6 юли Meta започва Threads, който с течение на времето се снабди с купата „ палач на Twitter “ и това наподобява не е допаднало на Мъск, който в последно време е гневен.

Адвокатът на Мъск е изпратил имейл на Зукърбърг, в който го заплашва да съди компанията му и твърди, че е наел някогашни чиновници на Twitter, с цел да крадат данни и хрумвания от Twitter. Двамата скоро може да се окажат въвлечени и в правосъдна борба поради това, че Twitter трансформира името и логото си на X, което към този момент е запазена марка на Meta.

Мъск даже стигна до такава степен, че предложи на Зукърбърг „ да си ги мерят “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР