Докато войната в Украйна навлезе в 11-я си месец, боевете

...
Докато войната в Украйна навлезе в 11-я си месец, боевете
Коментари Харесай

Украинските сили удържат позиции в Харковска област

Докато войната в Украйна навлезе в 11-я си месец, боевете не престават в региона на Харков. Много места в региона са в прицела на съветските удари. Врагът даже е опитал да пресече границата в този район. Части от Харковска област към момента са окупирани от съветските сили и до момента в който зимните условия основават проблеми, командирът на Харковския гарнизон твърди, че цялата област ще бъде отвоювана от Киев „ в близко бъдеще “.Около Харков силите на съперника са изоставили оръжия и муниции, които са добре пристигнали за украинските бойци.
Гаубицата 2С3 Акация е отнета от съветските окупатори, избягали от Харковска област. Доблестната 127-ма бригада от силите на териториалната защита взе този трофей, ремонтира го, достави се с муниции. Тези „ дарове “, които руснаците подготвяха за Харков, в този момент им се връщат.
Серхий Мелник пълководец на Харковския гарнизон 

В навечерието на Рождество, макар боевете, военнослужещите от 127-ма бригада от силите за териториална защита бяха наградени за храброто носене на службата.На този декор съветският президент Владимир Путин продължава да упорства, че е подготвен за договаряния за мир, само че отсрещната страна нямала такова желание.„ Русия е подготвена да договаря с всички страни, участващи в спора в Украйна, само че Киев и неговите западни поддръжници отхвърлиха да вземат участие в диалози “, сподели съветският водач, представен от международните организации. " Готови сме да преговаряме с всички участници в този развой за допустими решения, само че това зависи от тях - не ние отхвърляме да преговаряме, а те ", добави Путин.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР