Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място

...
Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място
Коментари Харесай

Page Six: Семейството на Путин е на сигурно място в Европа

Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място където да приюти спътничката си Алина Кабаева , с която имали четири деца. Смята се, че сега всички са на несъмнено място в Европа, написа БГНЕС, базирайки се на " меродавен източник от списание Page Six ".

Руската войска продължава нашествието си. На тринадесетия ден от нахлуването в Украйна град Мариупол бе обсаден, а Харков - бомбардиран. Москва разгласи, че от през днешния ден 8 март, ще бъдат въведени „ локални примирия “, с цел да се разреши евакуацията на цивилни. Украинският президент упреква Русия, че е провалила своите филантропични коридори, когато минимум 406 цивилни са убити от началото на войната.

Източникът твърди, че фамилията му е в частна и обезопасена хижа някъде в Швейцария и прецизира, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, тъй като са родени там.

38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Тя има два олимпийски медала, 14 медала от международни шампионати и 21 медала от европейско състезание. Рекорд, който й носи прякор „ най-гъвкавата жена в Русия “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР