Докато властта се окопа, затвори ни по къщите, пуска ни

...
Докато властта се окопа, затвори ни по къщите, пуска ни
Коментари Харесай

Стела Николова: Задкулисието спаси Борисов, справедливостта е арестувана от прокуратурата

" Докато властта се окопа, затвори ни по къщите, пуска ни по тв приемника опорки и промива мозъци, че ни избавя от вируса с хладилници, които не влизат през порти, прокуратурата ни го наби с 200 ", във Facebook.
" За следващ път задкулисието избави Борисов!
 Прокуратурата за записите ТКП: Няма данни за осъществено закононарушение Прокуратурата за записите ТКП: Няма данни за осъществено закононарушение
Прокуратурата няма да образува досъдебно произвеждане по инспекцията, осъществена по сигналите на Христо Иванов във връзка със записите с...
Защо?
Прав ли е Осман Октай, че още не са подготвени с план, който да замести Герб?
Нима не бе ясно, че този мандат ще изкърти всички умивалници по гьонсуратлък и кавги?
Чака ли ни следващата победа на Борисов на избори?
Изморени от свадите, болшинството българи не гледат вести и не знаят какво се случва. Едва, когато стабилността на Бойко ги застигне по някакъв метод, тогава усещат, че е трябвало да реагират по- рано.
 Слави Трифонов: България е мафиотска страна Слави Трифонов: България е мафиотска страна
Уважаеми сънародници, очевидно става въпрос за слепване сред изпълнителнатa власт и проверяващите органи, което пък е доказателство, че...
Противопоставянето на групи от обществото по време на митингите свърши съвършена работа на ръководещите, а през днешния ден тези, които ги проведоха се карат във ФБ.
Това е тъжно!
Да не гледаме обратно! Чакат ни доста тежки избори, които ще се проведат в пандемия за улеснение на ръководещите и с концепцията, че изборната интензивност ще е ниска.
Всеки, който ще се явява на избори от непарламентарно- показаните партии би трябвало да стартира занапред акция за увещание на гласоподавателите, че би трябвало да си създадат труда да идат до урните.
Само с рухването на Бойко може да се отприщи смяна. Само с доста висока изборна интензивност и покровители във всяка секция можем да бием чиновническия и корпоративен избор за Герб И помнете, че Бойко не ви пази от никого, той пази себе си! Мобилизация и всеобщо гласоподаване, другояче по европейските медии ще не престават да разнасят " мръсното долни дрехи " на Борисов, а у нас Гешев да го пере!
 Илиян Василев: Борисов скоро няма да е политик, а олигарх Илиян Василев: Борисов скоро няма да е политик, а олигарх
Борисов кешира властта си, което е сигурен симптом, че интервалът му в политиката завърши. Започва интервалът му на олигарх. Това написа н...
Справедливостта е задържана от прокуратурата! Време е да й платим гаранцията с бюлетина против статуквото! "
Вижте изказването на прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР